Nogometne aplikacije

Usredotočeni smo na razvoj službenih mobilnih aplikacija 40ak sportskih klubova iz 8 zemalja Srednje i Južne Amerike, od kojih su najpoznatiji: San Lorenzo de Almagro, Club Atlético Newell’s Old Boys, Club Atlético Rosario Central i Liga Deportiva Universitaria

Argentina

Brazil

Kolumbija

Kostarika

Gvatemala

Ekvador

Čile

Peru

Meksiko

Associação Desportiva São Caetano

São Caetano je brazilska nogometna momčad osnovana u prosincu 1989. godine u gradu São Caetano do Sul. Ova se momčad natječe se u nogometnoj ligi prvenstava Paulista Série A1.

ABC Futebol Clube

ABC Futebol Clube je nogometni klub iz brazilskog grada Natal. Ovaj je klub osnovan u lipnju 1915. godine, a njegovo je ime odabrano u čast ABC Pakta i saveza između Brazila, Argentine i Chile-a. ABC Futebol Clube igra za Série D u brazilskom prvenstvu.

Atlético Clube Goianiense

Atlético Clube Goianiense poznat i kao "Dragão", najtradicionalnija je nogometna momčad u Goiásu u Brazilu. Navijači ga zovu "Rubro Negro", a ova momčad igra za Brazil Série A i za međunarodne utakmice. Dragão uživa više od 80 godina slave i tradicije.

Clube de Regatas Brasil

Clube de Regatas CRC, nogometni je klub iz grada Maceió u Alagoasu u Brazilu. Igra u Série B, brazilskog nogometnog prvenstva. Poznat je po popularnom stadionu "Rei Pelé" i njegovih 29 naslova, što ih čini jednom od najvažnijih nogometnih momčadi u regiji.

Federação Pernambucana de Futebol

Federação Pernambucana de Futebol osnovana je 1915. godine u gradu Recife, Pernambuco. Ova je federacija vrlo dobro poznata pod skraćenicom FPF. Glavni je i odgovorni administrator natjecanja niže razine, poput nogometnog prvenstva Pernambucano i kupa Pernambuco.

São Bernardo Futebol Clube

São Bernardo Futebol Clube je brazilski nogometni klub iz grada São Bernardo do Campo. Osnovan je 2004. godine, što znači da je jedan od najmlađih nogometnih klubova koji pripada turniru Paulista Série A2.

Santa Cruz Futebol Clube

Ovaj nogometni klub smatra se jednim od najvažnijih klubova u Recifeu, Santa Cruz. U svojoj 100-godišnjoj povijesti ima mnogo pobjeda, uključujući prvenstvo "Pernambuco Regionals". Santa Cruz Futebol Clube čak je prepoznat i nagradom plave vrpce brazilske nogometne konfederacije CBF, nagradom koja se dodjeljuje onim momčadima koji nikada nisu izgubili utakmicu na natjecanju u inozemstvu.

Você Sabia Futebol

Você Sabia Futebol je brazilski medij specijaliziran za nogometne činjenice i statistike. Popularnim i tehničkim glasovanjem dva je puta rangiran u 3 najbolje brazilske tvrtke za digitalne medije. Você Sabia Futebol doseže i do milijun sljedbenika na društvenim mrežama.

Esporte Clube XV de Novembro

Ovaj je nogometni tim osnovan 15. studenoga 1913. godine kao službeni tim rodnog grada Piracicabe, São Paula u Brazilu. Esporte Clube XV igra za Paulita Championship: "Campeonato Paulista".

Club Atlético Huracán

Club Atlético Huracán je društvena sportska institucija iz rodnog grada Parque Patricios u Buenos Airesu, u Argentini. "El Globo", kako ga navijači nazivaju zbog logotipa u obliku balona, igra u argentinskoj prvoj ligi i dom je trećeg strijelca u povijesti argentinskog nogometa.

Club Atlético Unión

Atlético Unión je sportski klub iz grada Santa Fea u Argentini. Osnovan je u travnju 1907. Glavna sportska disciplina kluba Atlético Unión je profesionalni nogomet, a glavna odlika kluba je da igraju za prvu ligu argentinskog nogometa.

Club Atlético Rosario Central

Club Atlético Rosario Central, sportski je klub iz Rosarija u Argentini. Ovaj profesionalni nogometni klub poznat je kao "kolijevka nogometa" jer je nekoć bio dom najboljih svjetskih nogometaša, uključujući Messija, Angela Di Maria i Maura Icardija.

Club Atlético Lanús

Club Atlético Lanús je osnovan 1915 u gradu Lanús, Buenos Aires, Argentina. Kao i u ostalim argentinskim nogometnim klubovima, u Lanúsu se nalaze mnoge sportske discipline, ali muški nogometni i košarkaški tim su vodeći u prvoj ligi zemlje.

Club Atlético Newell's Old Boys

Club Atlético Newell's Old Boys osnovan je 1903. u gradu Rosario u Argentini. Newellova nogometna momčad drži 28 službenih naslova koji postaju jedan od najvažnijih argentinskih klubova. Poznato je leglo za menadžere, uključujući Pochettina, Valdana, "Tata" Martina i Marcela Bielsa.

Club Atlético Temperley

Atlético Temperley je 108-godišnji nogometni klub s juga Buenos Airesa u Argentini. Ima oko 7500 aktivnih članova i više od 25 amaterskih sportskih disciplina. Nogometna momčad Temperley igra za drugu ligu argentinskog nogometnog prvenstva.

Club Atlético Temperley

Osnovan 1908. godine, San Lorenzo bio je prepoznatljiv klub iz svog rodnog grada Boeda u Argentini. Nakon određenog vremena postao je jedan od najvećih argentinskih nogometnih klubova i jedan od najpopularnijih američkih nogometnih momčadi. San Lorenzo je 20 puta okrunjen za prvaka, uključujući 3 međunarodna kupa. 2014. godine su po prvi put pobijedili na "Copa Libertadores" i suočili se s Real Madridom za FIFA-in Club World Club.

Club Deportivo Godoy Cruz

Nogometni klub Deportivo Godoy Cruz Antonio Tomba, poznat kao "Tomba" ili jednostavno "Godoy Cruz" sportski je klub iz grada Mendoza u Argentini. Ovaj klub sadrži više od 15 sportskih disciplina, uključujući ovu profesionalnu nogometnu momčad koja igra za prvu ligu argentinskog nogometa.

Club Atlético Banfield

Club Atlético Banfield jedan je od najstarijih argentinskih nogometnih klubova. Osnovali su ga uglavnom engleski željeznički radnici, 1896. godine u gradu Banfield, Buenos Aires. Ova momčad drži nenadmašni rekord kao maksimalnu nogometnu pobjedu u profesionalnoj utakmici: 13-1.

Club Social y Deportivo Municipal

Ovaj je tim započeo kao tim male gradske uprave 1936. godine, ali se razvio u jednu od najpopularnijih nogometnih momčadi u Gvatemali. Poznat kao jednostavno "Rojos", što znači "crveni", Municipal igra u gradu Guatemala i ponosan je što je najnagrađivanija nogometna momčad Gvatemale

Guadalupe Fútbol Club

Jedan od najmlađih timova Kostarike, Guadalupe FC osnovan je 2017. godine u glavnom gradu San Joséu. Guadalupe igra u prvoj ligi i dom je za mlade nacionalne i međunarodne talente. Nogometni klub Guadalupe Fútbol nastavlja se razvijati i po prvi puta postati prvaci.

Club Sport Herediano

Osnovan 1921. u provinciji Heredia, Kostariki, Club Sport Herediano te je godine okrunjen prvim državnim prvakom kostarikanskog nogometa. Poznat kao "El Team" Club Sport Herediano nastavlja igrati u prvoj ligi Kostarike.

Club Deportivo O'Higgins

Klub Deportivo O'Higgins ili koji se danas naziva i O'Higgins Fútbol Club, profesionalna je čileanska nogometna momčad iz grada Rancagua. Osnovan je 7. travnja 1955. godine, igra u Prvoj ligi Čilea. Ova je nogometna momčad igrala 8 međunarodnih turnira, što ih čini drugom provincijskom momčadi s najviše međunarodnih sudjelovanja, iza Cobreloe i šestog mjesta na nacionalnoj razini.

Everton de Viña del Mar

Everton de Viña del Mar je čileanska sportska institucija sa sjedištem u gradu Viña del Mar, u regiji Valparaíso. Trenutno igra u prvoj ligi Čilea. Osnovala ga je 24. lipnja 1909. u Valparaísu skupina engleskih imigranata predvođena Davidom Foxleyem. Kroz svoju povijest klub se bavio različitim sportskim disciplinama, međutim, glavna aktivnost na profesionalnoj razini bio je nogomet otkako se pridružio čileanskoj Prvoj ligi 1944. godine.

LigaPro

Sportska je udruga sastavljena od profesionalnih klubova koji sudjeluju u prvoj kategoriji ekvadorskog nogometnog prvenstva. Nastala je 2018. i dio je Ekvadorskog nogometnog saveza (FEF).

Independiente del Valle

Independiente del Valle je ekvadorski sportski klub podrijetlom iz grada Sangolquí. Osnovao ga je 1. ožujka 1958. Jose "Pepe" Teran, vratar predgrađa Sangolquí i postolar s grupom prijatelja koju su činili tesari, krojači i postolari. U 2016. godini klub je postigao jedno od najvećih postignuća u svojoj povijesti, postavši viceprvak najvažnijeg turnira u južnoameričkom nogometu, Copa Libertadores de América.

Liga Deportiva Universitaria de Quito

Liga Deportiva Universitaria, poznata i kao Liga de Quito, jednostavno Liga ili pod skraćenicom LDU, ekvadorski je sportski klub porijeklom iz grada Quita. Osnovan je 11. siječnja 1930. godine, iako su njegove aktivnosti započele 1918. godine kao sveučilišni nogometni tim Središnjeg sveučilišta u Ekvadoru, nazvan Club Universitario. Njegova glavna disciplina je nogomet, u kojem je dio Serie A u Ekvadoru od 1960. Međunarodno je priznat kao "veliki" u Ekvadoru. To je prva ekvadorska momčad koja je osvojila međunarodni turnir, Copa Libertadores de América 2008. godine, ukupno je postigla 26 službenih naslova najviše kategorije u ovoj disciplini, nakon što je osvojila 4 međunarodna turnira (Copa Libertadores 2008, Copa Sudamericana 2009. i južnoamerički Recopas 2009. i 2010.). godine.

Sport Boys Association

Udruga sportskih dječaka, koja se obično naziva Sport Boys ili jednostavno Boys; Peruanski je nogometni klub ustavne provincije Callao. Osnovan je 28. srpnja 1927. godine i trenutno igra u Prvoj ligi Perua. Smatra se četvrtom najvećom peruanskom nogometnom momčadi, jer je šest puta osvajala peruansko nogometno prvenstvo.

Club Sportivo Cienciano

Nogometni klub Cienciano, poznatiji jednostavno kao Cienciano, peruanski je nogometni klub iz grada Cusca. Osnovan je 8. srpnja 1901. godine, kao jedan od najstarijih klubova u Peruu, sa 119 godina povijesti. Nakon što je proveo 31 godinu u Prvoj ligi, degradiran je 2015., 2019. bio je prvak Druge lige i vratio se igrati u prvu ligu od 2020. To je prva i jedina peruanska momčad koja je pobijedila na službenim FIFA-inim međunarodnim turnirima i Conmebol, dobivanjem Copa Sudamericane 2003. i Recope Sudamericane 2004.

Club Necaxa

Osnovan 1923. godine, nogometni klub Necaxa sada je službeni klub meksičke države Aguas Calientes. Poznat kao "Rayos" s dresovima a u bijelim i crvenim prugama, nogometni klub Necaxa prva je meksička momčad koja je igrala na FIFA-inom svjetskom klupskom prvenstvu 2000. godine. Necaxa nastavlja igrati u meksičkoj prvoj nogometnoj Ligi MX.

Club de Fútbol Pachuca

Pachuca FC poznat je kao prva nogometna momčad u Meksiku s više od 125 godina postojanja. Smješten u središnjoj meksičkoj državi Hidalgo, Pachuca igra u meksičkoj prvoj nogometnoj Ligi MX i drži titulu kao prvi i zasad jedini meksički klub koji je postigao naslov Južnoameričke nogometne konfederacije.

Mineros de Zacatecas

Uzimajući njihovo ime iz meksičke povijesti otkrivanja rudnika srebra, Mineros je osnovan 1986. godine u državi Zacatecas. Iako je relativno mlada momčad, nogometni klub Deportivo Mineros de Zacatecas već je ušao u povijest meksičkog nogometa kao najbrža momčad koja je postigla gol na utakmici: samo četiri sekunde u igri.

América de Cali

América de Cali, poznatija pod imenom "América", kolumbijski je nogometni klub osnovan 13. veljače 1927. godine u gradu Cali.Smatra se jednim od najvećih klubova u Kolumbiji i jednim od najreprezentativnijih u Južnoj Americi. América de Cali svoje utakmice igra na Olimpijskom stadionu Pascual Guerrero, a boja koja identificira klub od njegova osnutka je grimizno crvena.

Once Caldas S.A.

Once Caldas S.A., ili poznatiji kao Once Caldas, nogometni je klub iz Kolumbije. Sjedište je u gradu Manizales, kolumbijskom departmanu Caldas. Ponovno je osnovan 16. siječnja 1961. na povijesti Caldasa, momčadi koja je igrala prva četiri prvenstva u prvoj A kategoriji između 1948. i 1952. Trenutno igra u prvoj A kategoriji Kolumbije.

Futbolete

Futbolete je kolumbijska tvrtka pod konceptom novinskog portala specijaliziranog za informacije o nacionalnom i međunarodnom nogometu, nacionalnom timu i drugim temama od interesa za ljubitelje nogometa, te broji više od 10 godina postojanja u Kolumbiji. Snažno se fokusira na strast ljubitelja nogometa za stvaranjem zajednica, iskustava, usluga i sadržaja.

Deportivo Independiente de Medellín

Deportivo Independiente Medellín (DIM), kolumbijski je nogometni klub koji je pod imenom "Nogometni klub Medellín" 14. studenog 1913. osnovao Alberto Uribe Piedrahíta. Pripada Medellínu, glavnom gradu departmana Antioquia. Klub trenutno igra u prvoj A kategoriji kolumbijskog profesionalnog nogometa. Tijekom amaterizma klub je osam puta bio državni prvak. Zauzvrat je osvojio osam puta prvenstvo u prvoj ligi Antioquia. Od početka profesionalnosti 1948. godine, Independiente Medellín šest je puta osvajao kolumbijsko prvenstvo (1955., 1957., 2002.-II., 2004.-I, 2009.-II. I 2016.-I), te dva puta Kup Kolumbije (1981. i 2019.) .

Kontaktirajte nas